På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 500 kronor!   

 

Välkommen till Vita Knutars e-handel!

Svensktillverkat - ekologiskt - Fair Trade

Kök - badrum - inredning

Te - choklad - snacks

AKTUELLT JUST NU:

Snart är det advent! 

Höstrusket och höstmyset är här, men snart kommer årets mysigaste tid, advent! Förberedelser inför julen, alla ljus i fönstren, bakandet och stökandet eller kanske modet att strunta i alltihop och bara vara.  Här i Örntorp lunkar vardagen på, i veckorna jobbar systrarna på annat håll men på lördagar finns vi på plats i butiken och tar emot kunder och packar beställningar från e-handeln. Varmt välkomna att handla hos oss, både i Örntorp och via vår e-handel.

Kalendrar & stjärnor!
Vi har fortfarande några Te- och Kaffeadventkalendrar kvar, först till kvarn gäller. Vi är också stolta över att vara världens ENDA återförsäljare av Bengt Johanssons vackra spånstjärnor, just nu har vi fått in några stycken från Bengt, passa på att skaffa en odödlig klassiker till ditt hem. Och sist men inte minst, äntligen har Malmö Chokladfabrik en Chokladadventskalender i sitt sortiment, självklart hittar ni den hos oss!

Vi packar och skickar beställningar någon gång per vecka, så har ni bråttom med en beställning är det bäst att maila oss på info@vitaknutar.se så vi kan skynda på hanteringen .

 
BOR DU I KALMAR, LÄCKEBY, LINDSDAL ELLER ROCKNEBY OCH VILL BESTÄLLA? MAILA DIN BESTÄLLNING PÅ info@vitaknutar.se SÅ LEVERERAR VI HEM TILL DIG, KOSTNADEN FÖR DETTA ÄR 25:-

Våra leverantörer

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907