På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 700 kronor!   

 

Välkommen till Vita Knutars e-handel!

Svensktillverkat - ekologiskt - Fair Trade

Kök - badrum - inredning

Te - choklad - snacks

AKTUELLT JUST NU:

Ta hand om dina händer!

Nytt år, nytt decennium, nya möjligheter men också nya erfarenheter, inte så glädjande med ett virus som sprider sig i vår värld. All den oro som följer med i spåren är nästan ännu värre. I ljuset av coronaviruset har vi samlat alla våra tvålar och handkrämer på ett och samma ställe och erbjuder 20% rabatt från och med nu! Här hittar du alla våra fina ekologiska svensktillverkade tvålar!

Även om tid är något vi människor hittat på känns det lite stort med ett nytt decennium, nya möjligheter, oskrivna blad och utmaningar som ligger framför oss. Vi systrar på Vita Knutar ser fram emot ett år då vi firar 5 år, ett år då vi förhoppningsvis kan utöka och hitta nya spännande, lokala och småskaliga leverantörer med samma vision som vi, att de få nyproducerade saker och de förbrukningsvaror vi behöver tillverkas och fraktas med så liten påverkan som möjligt och inte på något sätt skadar vare sig människor, djur eller natur.

Från mitten av februari har vi semesterstängt i butiken i Örntorp. På grund av den väldigt osäkra situationen med coronaviruset förlänger vi vår semester lite, så fort vi bestämt när vi öppnar igen meddelar vi det här! Vår e-handel är trots det öppen men vi har inte möjlighet att packa och skicka varor så ofta eftersom vi tar lite ledigt från butiken. Därför kan det dröja lite innan du får det du beställt, är det bråttom med din beställning kan du alltid höra av dig på info@vitaknutar.se så kan vi skynda på leveransen.

Bengt Johansson
Vi är stolta över att vara världens ENDA återförsäljare av Bengt Johanssons vackra spånstjärnor, just nu har vi inga hemma men väntar en ny leverans under våren. Vi har en väntelista på dessa, är du intresserad av en stjärna går det bra att maila oss på info@vitaknutar.se så lägger vi till dig på listan. Läs mer om Bengt och hans stjärnor i Barometern (kräver inloggning)

 
För dig som bor i närheten av butiken kan vi även fortsättningsvis erbjuda hemkörning, det kostar 25:-. Vill du handla med hemkörning ber vi att du mailar oss på info@vitaknutar.se istället för att beställa i vår e-handel, skriv vad du vill handla, din adress och telefonnummer så hör vi av oss och kommer överens om när och var vi levererar era varor.

 

Varmt välkomna att handla hos oss, både i Örntorp och via vår e-handel.

Datumljus smal

Skriv utE-post
Kronljus med datum
Pris 20,00 kr
Rabatt
Paketinslagning
Beskrivning

Datumljus av stearin OBS! Andrasortering, vissa skönhetsfel finns!

Ljuset längst till höger på bilden!

 

Färg: Vit med rött tryck

Diameter: 23mm

Höjd: 240mm

Brinntid: 8,5 timmar

Tillverkningsland

Sverige

Våra leverantörer

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907