På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 500 kronor!   

 

Välkommen till Vita Knutars e-handel!

Svensktillverkat - ekologiskt - Fair Trade

Kök - badrum - inredning

Te - choklad - snacks

AKTUELLT JUST NU:

Sommaren 2019!

Kära kunder! Nu är vi igång igen! Vi har öppet i butiken i Örntorp måndagar till fredag kl. 11-17 och lördagar kl. 11-15, butiken är återigen välfylld.  Uppdateringen av våra lagersaldon i e-handeln är i full gång och vartefter fyller vi på vår fyndavdelning, men fortfarande är det en del som inte stämmer, det ber vi om ursäkt för! Vi har fortfarande lite längre leveranstider än vanligt, oftast kan vi bara packa och skicka beställningar ett par gånger i veckan.

 
BOR DU I KALMAR, LÄCKEBY, LINDSDAL ELLER ROCKNEBY OCH VILL BESTÄLLA? MAILA DIN BESTÄLLNING PÅ info@vitaknutar.se SÅ LEVERERAR VI HEM TILL DIG, KOSTNADEN FÖR DETTA ÄR 25:-

Bergdalahyttan

bergdala

Den första hyttan i Bergdala byggdes 1889, den nuvarande byggdes 1981 efter en brand som ödelade den tidigare hyttan. Detta är den enda moderna trähyttan i drift i Glasriket idag och sedan 2008 finns där två elugnar som drivs med grön el. Våren 2015 köpte glassliparen Roger Johansson hyttan och driver den nu under namnet Bergdalahyttan. Bruket är mest känt för serien Blå Kant.

Våra leverantörer

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907