På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 500 kronor!   

 

Välkommen till Vita Knutars e-handel!

Svensktillverkat - ekologiskt - Fair Trade

Kök - badrum - inredning

Te - choklad - snacks

AKTUELLT JUST NU:

Våren 2019!

Kära kunder! Vi ligger fortfarande vi lite lågt med vår e-handel och vi har fortfarande stängt i vår fysiska butik i Örntorp på grund av tidsbrist. Uppdateringen av våra lagersaldon i e-handeln är på gång men fortfarande är det mycket som inte stämmer, det ber vi om ursäkt för! Vi har just nu lite längre leveranstider än vanligt, oftast kan vi bara packa och skicka beställningar en gånger i veckan.

 
BOR DU I KALMAR, LÄCKEBY, LINDSDAL ELLER ROCKNEBY OCH VILL BESTÄLLA? MAILA DIN BESTÄLLNING PÅ info@vitaknutar.se SÅ LEVERERAR VI HEM TILL DIG, KOSTNADEN FÖR DETTA ÄR 25:-

Bergdalahyttan

bergdala

Den första hyttan i Bergdala byggdes 1889, den nuvarande byggdes 1981 efter en brand som ödelade den tidigare hyttan. Detta är den enda moderna trähyttan i drift i Glasriket idag och sedan 2008 finns där två elugnar som drivs med grön el. Våren 2015 köpte glassliparen Roger Johansson hyttan och driver den nu under namnet Bergdalahyttan. Bruket är mest känt för serien Blå Kant.

Våra leverantörer

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Kontakt


info@vitaknutar.se

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907