På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 500 kronor!   

 

Välkommen till Vita Knutars e-handel!

Svensktillverkat - ekologiskt - Fair Trade

Kök - badrum - inredning

Te - choklad - snacks

AKTUELLT JUST NU:

Vintern 2018-19!

Kära kunder! Just nu ligger vi lite lågt med vår e-handel, vi har stängt vår fysiska butik i Örntorp för vintern på grund av tidsbrist. Vi håller på att uppdatera våra lagersaldon i e-handeln men än är vi inte riktigt ikapp (vi har kommit nästan halvvägs i leverantörslistan), det är ju trots allt december... Därför stämmer våra lagersaldon sisådär, det ber vi om ursäkt för! Tack vare er härliga kunder som fortsätter handla hos oss kommer vi ha e-handeln igång under vintern och våren och till sommaren öppnar vi upp vår fysiska butik i Örntorp igen.  Vi har just nu lite längre leveranstider än vanligt, oftast kan vi bara packa och skicka beställningar en eller ett par gånger i veckan.

 

JULKLAPPAR SOM BESTÄLLS SENAST 14/12 HINNER VI FÅ IVÄG I TID TILL JUL!


BOR DU I KALMAR, LÄCKEBY, LINDSDAL ELLER ROCKNEBY OCH VILL BESTÄLLA? MAILA DIN BESTÄLLNING PÅ info@vitaknutar.se SÅ LEVERERAR VI HEM TILL DIG, DET KOSTAR BARA 25:-, MEN DET KAN DET VÄL VARA VÄRT?! GÄLLER ORDRAR SOM MAILAS 8/12-21/12

Bergdalahyttan

bergdala

Den första hyttan i Bergdala byggdes 1889, den nuvarande byggdes 1981 efter en brand som ödelade den tidigare hyttan. Detta är den enda moderna trähyttan i drift i Glasriket idag och sedan 2008 finns där två elugnar som drivs med grön el. Våren 2015 köpte glassliparen Roger Johansson hyttan och driver den nu under namnet Bergdalahyttan. Bruket är mest känt för serien Blå Kant.

Våra leverantörer

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Kontakt

0708 - 12 10 14
info@vitaknutar.se

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907