På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 700 kronor!   

Coal and Clay

Skriv utE-post
Handgjord ekotvål 120gr
Pris 120,00 kr
Rabatt
Paketinslagning
Beskrivning

Som ett litet konstverk pryder dessa speciella tvålar sin plats i alla badrum! Med sitt vackra utseende är de också en fin och uppskattad gåva. Det svarta i tvålen är aktivt kol (bamboo activated charcoal). Aktivt kol drar ut smuts, orenheter och gifter ur huden "som en magnet", och används därför ofta i tvålar och andra produkter för problemhud, tex acne. Det vita i tvålen är finkornig vitlera, kallas även kaolin. Vitlera är djuprengörande, sammandragande och bra för mycket känslig hud. Den innehåller mycket mineraler och brukar användas i ansiktsmasker och i schampo för att normalisera en obalanserad hårbotten. Vi tillverkar dessa tvålar med s k swirl-teknik. Eftersom det är en helt hantverksmässig metod varierar de lite i utseende, varje tvål är helt unik! Ca 120 gram.

INCI: sodium olivate*, sodium cocoate*, sodium ricinoleate*, aqua, prunus dulcis*, glycerine, activated charcoal CI 77268:1, kaolinite, lavandula angustifolia*, melaleuca alternifolia, mentha piperita*, linalool.
(*organic ingredient)

 

 

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907