På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 700 kronor!   

Biocool Spray Away

Skriv utE-post
Handdesinfektion & Ytdesinfektion
Pris 80,00 kr
Rabatt -15,00 kr
Paketinslagning
Beskrivning

Biocool Spray away viruses & bacteria är en trippelverkande handdesinfektion och ytdesinfektion som har bevisat kraftigt avdödande effekt på virus, bakterier och svamp. Den verkar utan att torka ut, irritera eller försvaga hudbarriären vilket alkoholbaserade desinfektioner kan göra. Biocools produkt dunstar långsamt till skillnad från alkoholbaserade desinfektioner som dunstar snabbt och därmed förlorar effekt. Produkten är luktfri och biologiskt nedbrytbar i naturen. Fungerar på händer såväl som på alla typer av ytor.

100 ml

Fakta om produkten Biocools alkoholfria hand och ytdesinfektion.

Biocool Spray away viruses & bacteria

  • är trippelverkande på virus, bakterier o svamp
  • påverkar inte hudbarriären vilket alkoholbaserade desinfektioner kan göra
  • dunstar, till skillnad från alkohol, långstamt och verkar därför längre
  • fungerar utmärkt på alla ytor
  • är luktfri och parfymfri
  • är biologiskt nedbrytbar i naturen
  • är ej brandfarlig

Bra saker att veta: Det verksamma ämnet i produkten är Didecyldimetylammoniumklorid (DDAC). Detta ämne används också i andra desinfektionsmedel för såväl hand- som ytdesinfektion med framgångsrika resultat.

Alkoholbaserade medel dunstar snabbt och förlorar därmed effekt vilket gör det svårt att garantera att det bibehåller sin verkan. Vad man också vet är att det är viktigt att den håller en viss koncentration av alkohol (70%) för att vara effektivt. Vid en alltför hög halt kapslar bakterierna in sig och vid för låg halt förloras effektivitet.

En annan fördel är att produkten ej är brandfarlig. Alkoholbaserade desinfektioner rekommenderas ej heller på skolor, förskolor och inom vissa vårdavdelningar där beroende är att beakta.

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907