På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 500 kronor!   

Thee Van Oordt Hello Today Herbal Tea

Skriv utE-post
Örtte, ekologiskt, 20 påsar
Pris 50,00 kr
Rabatt
Paketinslagning
Hello-Today-300x300
Thee-Van-Oordt-Hello-Today-300x300
Beskrivning

Hello Today ”Refreshing” – uppfriskande med pepparmynta och lindblommor.

Varje förpackning innehåller 20 tepåsar á 1,5 gram.

Ingredienser: Pepparmynta*, lindblommor*.
*Ekologiska ingredienser.

Ekologiska örtteer för alla tillfällen!

Thee van Oordt är ett tevarumärke med holländskt ursprung som bildades i Rotterdam 1834 av Adriaan Johannes van Oordt. Med mottot att ” att alla ska ha möjlighet att uppleva kvaliteten på ett riktigt te” har Van Oordt & Sons & Co bedrivits sin verksamhet genom åren.

Familjen von Oordt härstammade ursprungligen från en köpmansätt på Nya Zeeland men Aadrian, hans far och farfar var verksamma i Rotterdam på 1700-talet där de bland annat startade ett sockerbruk innan de gav sig in i den blomstrande te- & kaffehandeln.

Det ursprungliga sortimentet har omfattat fem olika noga utvalda svarta teer; Van Oordt Melange, Saroeni Java, Ceylon Souchong Kina och Kina Melange som än idag blandas enligt ursprungsreceptet skapat av Adriaan Johannes van Oordt.

Sedan maj 2015 drivs Thee van Oordt av den holländska te specialisten Axxent som även har de egna varumärken Bradley’s och Sunleaf i sin portfölj. Van Oordt är nu redo för nästa steg in i framtiden och tillsammans med Axxent kommer de allt tydligare att göra avtryck på den europeiska temarknaden för specialte.

Hitta inspirationen eller inspirera själv, använd #teaspiration för att dela med dig!

 

Ekologiskt örtte.

Tillverkare

Thee Van Oordt 

Tillverkningsland

Sri Lanka

Märkt med EU-lövet

 

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Kontakt


info@vitaknutar.se

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907