På Vita Knutar sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Fri frakt vid köp över 700 kronor!   

Ekotvål Kök & Trädgård

Skriv utE-post
Handgjord ekotvål 110gr
Pris 125,00 kr
Rabatt -15,00 kr
Paketinslagning
Beskrivning

En underbar ekologisk, handgjord och kallrörd tvål som effektivt tar bort dofter som lök och fisk från händerna. Den passar lika bra i köket som i badrummet och innehåller Rättvisemärkt malt kaffe som tar bort dålig lukt och skrubbar jordiga trädgårdsfingrar och oljiga verkstadshänder rena. Tvålen är mild och fast och alla oljor i förtvålningen är ekologiska och vegetabiliska, rapsoljan är dessutom svenskodlad. Inga onödiga kemikalier som är dåliga för din hud och miljön!

Doft

Doft av citrus och lavendel

Vikt

Handskuren vikt ca 95-120 g

Innehåll

Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig: förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Olivolja, Eterisk olja citrongräs och lavendel. Rättvisemärkt Kaffe.

INCI

Sodium Canolat, Sodium cocate, Sodium olevate, Coffea Arabica, Cymbopogon winterianus oil and Lavandula agustifolia oil.

Tillverkad av certifierade ekologiska råvaror samt Fairtrade när det finns tillgängligt. Tvålen innehåller inte parabener, mineraloljor eller andra syntetiska ämnen. Fri från Palmolja!

Skötselråd

Tvålen trivs bäst på en tvålkopp av galler så att den kan ligga luftigt och torka upp emellanåt. Det kan vara bra att växla mellan två tvålar, då hinner tvålen torka upp mellan användningarna samtidigt som den mår bra och räcker längre!

Tillverkningsland

Sverige

Vita knutar

Örntorp 315
395 98 Läckeby

Systrarna Danielsson
Org. nr. 559012-7907