Priser

I alla våra priser är momsen inkluderad. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Villkoren för betalning och frakt finns angivna i kundkorgen och beror på vilket sätt att betala och vilken frakt du har valt.

Om du beställer varor för under 700 kronor tar vi ut en fraktavgift på 70 kronor, den avgiften slipper du om du handlar för över 700 kronor.

Vi reserverar oss för feltryck vad gäller t ex pris, storlek eller färg.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 30 dagar. Varan ska vara oanvänd och den ska returneras i sin originalförpackning. Du som köpare står för returfrakten. Meddela oss innan du returnerar varan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Garantier och service

Vi följer de garantier och regler som regleras i Konsumentköpslagen, det går att läsa mer om dessa regler på www.konsumentverket.se. Är du inte nöjd med någon vara av någon anledning är vi glada om du kontaktar oss omgående.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Leveranser

Vi levererar med Posten eller Schenker och alla försändelser är försäkrade. Vi har inte alla våra varor i lager hela tiden och försöker alltid leverera alla varor du beställt så fort som möjligt men ibland kan leveranser till oss från våra leverantörer bli fördröjda på grund av orsaker som ligger utanför vår kontroll. Vi meddelar alltid leveransdatum i vårt bekräftelsemail på varje beställning så att du har möjlighet att reglera din beställning i efterhand. Vi strävar efter att leverera dina varor inom 4-9 arbetsdagar.

Skulle ditt paket ha en synlig skada anmäler du det där du hämtar ut paketet. Är någon eller flera varor vara skadade ber vi dig kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du kan också välja att hämta dina beställda varor hos oss i butiken. Skriv i så fall ett meddelande till oss i kundvagnen under Noteringar och speciella önskemål så löser vi det!

Betalning

Vi erbjuder betalningsalternativ genom Klarna Checkout; faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Force Majeure

Vitaknutar.se är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.